Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ανοίγετε το φιλέτο προσεκτικά με ένα μαχαίρι στη μέση.
- Το γεμίζετε με τις φλούδες γραβιέρας.
- Το τυλίγετε με το μπέικον και το κλείνετε στις άκρες με λίγες οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτετε την τομάτα κονκασέ.
- Aνακατεύετε και σβήνετε με το κρασί.
- Ρίχνετε τον μαϊντανό, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, στο τέλος τη ρίγανη και ανακατεύετε.
- Αφού πιει τα υγρά του σβήνετε τη φωτιά.
- Αφήνετε το μείγμα στην άκρη, μέχρι να κρυώσει.
- Στο ίδιο ζεστό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και βάζετε το φιλέτο, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Μόλις ροδίσει το μπέικον, μεταφέρετε το φιλέτο σε ένα ταψάκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-18 λεπτά.
- Αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες, το κόβετε σε φέτες, γαρνίρετε με τα ζεστά λαχανικά.