Quality for less.
Τσιπούρα με τομάτα και ψητά λαχανικά

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

1 Τσιπούρες Τσιπούρα
(φιλέτα )
170 g g Τομάτες Τομάτα
(κονκασέ)
1 κ.γλ. κ.γλ. Σκόρδα Σκόρδο
(ψιλοκομμένο)
50 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
100 g g Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
1 κ.γλ. κ.γλ. Φρέσκο θυμάρι Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι

Τσιπούρα με τομάτα και ψητά λαχανικά

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

20 λεπτά
(1)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, την τομάτα και το θυμάρι.
  2. Το αφήνετε να βράσει για 3-4 λεπτά και ρίχνετε το σκόρδο.
  3. Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε το μισό αλάτι και το μισό πιπέρι.
  4. Φιλετάρετε την τσιπούρα και βάζετε τα φιλέτα στο τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω.
  5. Αλατοπιπερώνετε με την υπόλοιπη ποσότητα.
  6. Τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και μετά τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.
  7. Αφαιρείτε τα φιλέτα και δυναμώνετε τη φωτιά για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  8. Σερβίρετε με ψητά λαχανικά.
  9. Πάνω από τα φιλέτα γαρνίρετε με τη σάλτσα και στολίζετε με λίγα φύλλα θυμαριού.