
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
1 | Τσιπούρες
Τσιπούρα (φιλέτα ) | ||
170 g g | Τομάτες
Τομάτα (κονκασέ) | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Σκόρδα
Σκόρδο (ψιλοκομμένο) | ||
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
100 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Φρέσκο θυμάρι Φρέσκο θυμάρι | ||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΤσιπούρα με τομάτα και ψητά λαχανικά
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, την τομάτα και το θυμάρι.
- Το αφήνετε να βράσει για 3-4 λεπτά και ρίχνετε το σκόρδο.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε το μισό αλάτι και το μισό πιπέρι.
- Φιλετάρετε την τσιπούρα και βάζετε τα φιλέτα στο τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω.
- Αλατοπιπερώνετε με την υπόλοιπη ποσότητα.
- Τα αφήνετε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και μετά τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.
- Αφαιρείτε τα φιλέτα και δυναμώνετε τη φωτιά για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρετε με ψητά λαχανικά.
- Πάνω από τα φιλέτα γαρνίρετε με τη σάλτσα και στολίζετε με λίγα φύλλα θυμαριού.