
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
Για τα σουβλάκια
15 | Χοιρινά σουβλάκια Χοιρινό σουβλάκι | |
300 ml ml | Λευκό κρασί Λευκό κρασί | |
1 | Κρεμμύδια
Κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές, μισές ροδέλες) | |
3 κλαδάκια κλαδάκι | Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο | |
2 κ.γλ. κ.γλ. | Τζίντζερ
Τζίντζερ (σκόνη ) | |
2 σκελίδες σκελίδα | Σκόρδα
Σκόρδο (χοντροκομμένες ) | |
50 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
1 | Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα
- Σε ένα ρηχό σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βάζετε σε αυτό τα σουβλάκια.
- Τα γυρίζετε, ώστε να μαριναριστούν από όλες τις πλευρές.
- Καλύπτετε το σκεύος με μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 6 - 7 ώρες.
- Λίγη ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζετε τα σουβλάκια από τη μαρινάδα.
- Τα ψήνετε στη γκριλιέρα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα στην αρχή και κατά τηδιάρκεια του ψησίματος.
- Το ίδιο κάνετε και με τις πίτες.
Για τη σαλάτα:
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
*Σερβίρετε τα σουβλάκια, συνοδεύοντας με τη σαλάτα και τις ψητές πίτες.