Quality for less.
Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

Για τα σουβλάκια

15 Χοιρινά σουβλάκια Χοιρινό σουβλάκι
300 ml ml Λευκό κρασί Λευκό κρασί
1 Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(κομμένο σε λεπτές, μισές ροδέλες)
3 κλαδάκια κλαδάκι Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο
2 κ.γλ. κ.γλ. Τζίντζερ Τζίντζερ
(σκόνη )
2 σκελίδες σκελίδα Σκόρδα Σκόρδο
(χοντροκομμένες )
50 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού

Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

20 λεπτά
(10)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σουβλάκια με πίτα και χωριάτικη σαλάτα

  1. Σε ένα ρηχό σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βάζετε σε αυτό τα σουβλάκια.
  2. Τα γυρίζετε, ώστε να μαριναριστούν από όλες τις πλευρές.
  3. Καλύπτετε το σκεύος με μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 6 - 7 ώρες.
  4. Λίγη ώρα πριν το ψήσιμο, βγάζετε τα σουβλάκια από τη μαρινάδα.
  5. Τα ψήνετε στη γκριλιέρα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα στην αρχή και κατά τηδιάρκεια του ψησίματος.
  6. Το ίδιο κάνετε και με τις πίτες.

Για τη σαλάτα:

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

*Σερβίρετε τα σουβλάκια, συνοδεύοντας με τη σαλάτα και τις ψητές πίτες.