
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
1 | Λαβράκια
Λαβράκι (φιλεταρισμένο) | ||
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
150 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
20 g g | Κρεμμύδια φρέσκα
Κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο) | ||
1 σκελίδες σκελίδα | Σκόρδα
Σκόρδο (ψιλοκομμένο) | ||
1 κ.σ. κ.σ. | Μαϊντανός
Μαϊντανός (ψιλοκομμένος) | ||
1 κ.γλ. κ.γλ. | Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού | ||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΛαβράκι σκορδάτο με βραστά χόρτα
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα τηγάνι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τη μισή ποσότητα από το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε να βράσουν για 2 λεπτά.
- Ρίχνετε τα φιλέτα από την πλευρά της πέτσας.
- Αλατοπιπερώνετε με την υπόλοιπη ποσότητα.
- Μαγειρεύετε για 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Γυρνάτε και ψήνετε για άλλα 4 λεπτά.
- Βγάζετε τα φιλέτα και αφήνετε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά, μέχρι να δέσει.
- Σερβίρετε με βραστά χόρτα, τοποθετώντας το φιλέτο στο πιάτο και από πάνω τη σάλτσα.
- Ρίχνετε και λίγη σάλτσα πάνω από τα βραστά χόρτα.