Quality for less.
Λαβράκι κρασάτο

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

2 Λαβράκια Λαβράκι
400 ml ml Λευκό κρασί Λευκό κρασί
50 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
300 g g Αλεύρι Αλεύρι
1 κ.σ. κ.σ. Ξερό εστραγκόν Ξερό εστραγκόν
1 κ.σ. κ.σ. Αλάτι Αλάτι
1 κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι

Λαβράκι κρασάτο

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

40 λεπτά
(1)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Αλατοπιπερώνετε τα ψάρια στην κοιλιά, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα αλατιού και πιπεριού και προσθέτετε λίγο εστραγκόν.
  2. Αλευρώνετε καλά τα ψάρια και από τις δύο πλευρές.
  3. Αφήνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί
  4. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τηγανίζετε τα ψάρια 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  5. Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά.
  6. Προσθέτετε το υπόλοιπο αλάτι, πιπέρι και εστραγκόν, σκεπάζετε με το καπάκι και αφήνετε το φαγητό να βράσει περίπου 30 λεπτά.
  7. Αφαιρείτε τα ψάρια από το τηγάνι και δένετε τη σάλτσα με μία κουταλιά αλεύρι.
  8. Σερβίρετε τα ψάρια αμέσως, συνοδεύοντάς τα με τη σάλτσα και ψητά ή βραστά λαχανικά.