
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
2 | Τσιπούρες Τσιπούρα | |
80 ml ml | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
100 ml ml | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | |
2 | Τομάτες Τομάτα | |
1 | Κρεμμύδια Κρεμμύδι | |
1 | Κολοκύθια Κολοκύθι | |
30 ml ml | Χυμός λεμόνι Χυμός λεμόνι | |
8 g g | Αλάτι Αλάτι | |
1 g g | Πιπέρι Πιπέρι | |
1 κ.σ. κ.σ. | Μαϊντανός
Μαϊντανός (ψιλοκομμένο) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΤσιπούρες στο γκριλ με λαχανικά
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβετε τις τομάτες, το κρεμμύδι και το κολοκύθι σε ροδέλες, τις οποίες αλατοπιπερώνετε και τις στρώνετε στο ταψί.
- Περιχύνετε τα υλικά με τον χυμό λεμονιού, με τον ζωμό λαχανικών και ανακατεύετε.
- Χαράζετε τις τσιπούρες κατά μήκος από το κεφάλι προς την ουρά και από τις δύο πλευρές, τις λαδώνετε, τις αλατοπιπερώνετε και τις τοποθετείτε πάνω στα λαχανικά.
- Βάζετε το ταψί στο γκριλ και ψήνετε στη μεσαία σχάρα για 25 λεπτά περίπου στους 180 °C – 200 °C.
- Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από το ψάρι.
- Στη συνέχεια γυρίζετε τα ψάρια και ψήνετε για ακόμη 10 λεπτά περίπου.
- Σερβίρετε και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.