Quality for less.
Τσιπούρες στο γκριλ με λαχανικά

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

2 Τσιπούρες Τσιπούρα
80 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
100 ml ml Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
2 Τομάτες Τομάτα
1 Κρεμμύδια Κρεμμύδι
1 Κολοκύθια Κολοκύθι
30 ml ml Χυμός λεμόνι Χυμός λεμόνι
8 g g Αλάτι Αλάτι
1 g g Πιπέρι Πιπέρι
1 κ.σ. κ.σ. Μαϊντανός Μαϊντανός
(ψιλοκομμένο)

Τσιπούρες στο γκριλ με λαχανικά

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

40 λεπτά
(3)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβετε τις τομάτες, το κρεμμύδι και το κολοκύθι σε ροδέλες, τις οποίες αλατοπιπερώνετε και τις στρώνετε στο ταψί.
  2. Περιχύνετε τα υλικά με τον χυμό λεμονιού, με τον ζωμό λαχανικών και ανακατεύετε.
  3. Χαράζετε τις τσιπούρες κατά μήκος από το κεφάλι προς την ουρά και από τις δύο πλευρές, τις λαδώνετε, τις αλατοπιπερώνετε και τις τοποθετείτε πάνω στα λαχανικά.
  4. Βάζετε το ταψί στο γκριλ και ψήνετε στη μεσαία σχάρα για 25 λεπτά περίπου στους 180 °C – 200 °C.
  5. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από το ψάρι.
  6. Στη συνέχεια γυρίζετε τα ψάρια και ψήνετε για ακόμη 10 λεπτά περίπου.
  7. Σερβίρετε και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.