Quality for less.
Λαδερές μελιτζάνες με φιλέτο μπούτι κοτόπουλου

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

700 g g Μπούτι κοτόπουλου Μπούτι κοτόπουλου
(φιλέτο)
500 g g Μελιτζάνες Μελιτζάνα
(άσπρες, κόμμενες ροδέλες)
300 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(ξερό, κομμένο ροδέλες)
200 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
800 g g Τομάτες Τομάτα
(κονκασέ)
250 g g Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
20 g g Άνηθο Άνηθο
(ψιλοκομμένος)
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι
Πάπρικα Πάπρικα
(γλυκιά σε σκόνη)

Λαδερές μελιτζάνες με φιλέτο μπούτι κοτόπουλου

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

45 λεπτά
(6)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Τοποθετείτε τις μελιτζάνες σε ένα σκεύος με νερό και αλάτι, για να ξεπικρίσουν.
  2. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε τα 150 g από το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι.
  3. Στη συνέχεια τοποθετείτε πάνω από τα κρεμμύδια το κοτόπουλο και το σοτάρετε και από τις 2 πλευρές.
  4. Έπειτα αλατοπιπερώνετε.
  5. Στραγγίζετε τις μελιτζάνες και τις προσθέτετε στην κατσαρόλα.
  6. Στη συνέχεια ρίχνετε την τομάτα κονκασέ και τον ζωμό.
  7. Χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε το καπάκι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά.
  8. Σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τον άνηθο.
  9. Το αφήνετε να μελώσει για 10 λεπτά και μετά σερβίρετε.