Quality for less.
Χοιρινή τηγανιά

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

250 g g Χοιρινό μπούτι Χοιρινό μπούτι
(χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους)
1 Λεμόνια Λεμόνι
(ξύσμα)
20 g g Κολοκύθια Κολοκύθι
(κομμένο σε λεπτές λωρίδες)
100 g g Τομάτες Τομάτα
(κονκασέ)
25 g g Πράσινες πιπεριές Πράσινη πιπεριά
(κομμένη σε λεπτές λωρίδες)
20 g g Πιπεριές Φλωρίνης Πιπεριά Φλωρίνης
(κομμένη σε λεπτές λωρίδες)
30 g g Κίτρινες πιπεριές Κίτρινη πιπεριά
(κομμένη σε λεπτές λωρίδες)
45 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(ξερό, κομμένο σε λεπτές φέτες)
1 κ.σ. κ.σ. Μαϊντανός Μαϊντανός
(ψιλοκομμένο)
50 g g Λευκό κρασί Λευκό κρασί
(ξηρό)
40 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
40 g g Γραβιέρα Γραβιέρα
(Κρήτης, κομμένη σε μικρούς κύβους)
κ.γλ. κ.γλ. Μπούκοβο Μπούκοβο
10 g g Απαλή μουστάρδα Απαλή μουστάρδα

Χοιρινή τηγανιά

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

20 λεπτά
(4)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
  2. Ρίχνετε το κρέας και το θωρακίζετε καλά για 6 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
  3. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το κολοκύθι και ανακατεύετε καλά.
  4. Μαγειρεύετε για 3 λεπτά ακόμη, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  5. Προσθέτετε την τομάτα, τα μπαχαρικά και σβήνετε με το κρασί.
  6. Στο τέλος ρίχνετε τον μαϊντανό, τη μουστάρδα και μαγειρεύετε λίγα λεπτά ακόμη, μέχρι να δέσει.
  7. Στο τέλος στολίζετε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο