
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
500 g g | Ζυμαρικά
Ζυμαρικά (φαρφάλες) | |
60 g g | Τυρί φέτα
Τυρί φέτα (κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια) | |
500 g g | Σπανάκι
Σπανάκι (φρέσκο ή ξεπαγωμένο, μόνο τα φύλλα) | |
300 g g | Μανιτάρια
Μανιτάρι (κομμένα σε φ΄έτες) | |
100 g g | Ελιές Καλαμών
Ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι) | |
400 g g | Τομάτες
Τομάτα (καρέ) | |
180 g g | Πράσα
Πράσο (ψιλοκομμένο) | |
100 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
150 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | |
2 κ.γλ. κ.γλ. | Βασιλικός
Βασιλικός (φρέσκος, ψιλοκομμένος) | |
1,5 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | |
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΦαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε το πράσο και το σοτάρετε μαζί με τα μανιτάρια.
- Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να βγάλει τα υγρά του.
- Ρίχνετε την τομάτα και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά.
- Μόλις ζεσταθούν, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό, τη φέτα και τις ελιές.
- Σερβίρετε σε ένα μπολ ή σε 4 πιάτα
- Στολίζετε με ένα φύλλο βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.