
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
500 g g | Ζυμαρικά Ζυμαρικά | ||
φαρφάλες | |||
60 g g | Τυρί φέτα Τυρί φέτα | ||
κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια | |||
500 g g | Σπανάκι Σπανάκι | ||
φρέσκο ή ξεπαγωμένο, μόνο τα φύλλα | |||
300 g g | Μανιτάρια Μανιτάρι | ||
κομμένα σε φ΄έτες | |||
100 g g | Ελιές Καλαμών Ελιές Καλαμών | ||
χωρίς κουκούτσι | |||
400 g g | Τομάτες Τομάτα | ||
καρέ | |||
180 g g | Πράσα Πράσο | ||
ψιλοκομμένο | |||
100 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
150 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
2 κ.γλ. κ.γλ. | Βασιλικός Βασιλικός | ||
φρέσκος, ψιλοκομμένος | |||
1,5 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | ||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Φαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
0:20 λεπτά
(1)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε το πράσο και το σοτάρετε μαζί με τα μανιτάρια.
- Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να βγάλει τα υγρά του.
- Ρίχνετε την τομάτα και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά.
- Μόλις ζεσταθούν, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό, τη φέτα και τις ελιές.
- Σερβίρετε σε ένα μπολ ή σε 4 πιάτα
- Στολίζετε με ένα φύλλο βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.