Quality for less.
Φαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

500 g g Ζυμαρικά Ζυμαρικά
(φαρφάλες)
60 g g Τυρί φέτα Τυρί φέτα
(κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια)
500 g g Σπανάκι Σπανάκι
(φρέσκο ή ξεπαγωμένο, μόνο τα φύλλα)
300 g g Μανιτάρια Μανιτάρι
(κομμένα σε φ΄έτες)
100 g g Ελιές Καλαμών Ελιές Καλαμών
(χωρίς κουκούτσι)
400 g g Τομάτες Τομάτα
(καρέ)
180 g g Πράσα Πράσο
(ψιλοκομμένο)
100 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
150 g g Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών
2 κ.γλ. κ.γλ. Βασιλικός Βασιλικός
(φρέσκος, ψιλοκομμένος)
1,5 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
0,5 κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι

Φαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

20 λεπτά
(8)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτετε το πράσο και το σοτάρετε μαζί με τα μανιτάρια.
  4. Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να βγάλει τα υγρά του.
  5. Ρίχνετε την τομάτα και ανακατεύετε.
  6. Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά.
  7. Μόλις ζεσταθούν, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό, τη φέτα και τις ελιές.
  8. Σερβίρετε σε ένα μπολ ή σε 4 πιάτα
  9. Στολίζετε με ένα φύλλο βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Λέξεις - Κλειδιά

Ζυμαρικά Λαχανικά