
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
Για τα λαχανικά
400 g g | Πατάτες
Πατάτα (κομμένες σε μεγάλες μισές φέτες) | ||
400 g g | Κολοκύθια
Κολοκύθι (κομμένα σε μισές ροδέλες ) | ||
200 g g | Καρότα
Καρότο (κομμένα σε ροδέλες) | ||
200 g g | Μελιτζάνες
Μελιτζάνα (κομμένες σε μισές ροδέλες) | ||
200 g g | Κρεμμύδια
Κρεμμύδι (ξερό, κομμένο σε μισές ροδέλες) | ||
150 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
150 g g | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
1 κ.σ. κ.σ. | Πελτέ τομάτας Πελτέ τομάτας | ||
10 g g | Δυόσμος
Δυόσμος (ψιλοκομμένος ) | ||
1 κ.σ. κ.σ. | Μαϊντανός
Μαϊντανός (ψιλοκομμένος ) | ||
2,5 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | ||
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Για το ψάρι
2 | Τσιπούρες
Τσιπούρα (370 – 400 g περίπου έκαστη, που θα τις ανοίξετε σε φιλέτο) | ||
30 | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
1 | Ξύσμα λεμονιού Ξύσμα λεμονιού | ||
60 | Τομάτες
Τομάτα (κομμένη σε μικρά κυβάκια) | ||
100 | Ζωμός λαχανικών Ζωμός λαχανικών | ||
Αλάτι Αλάτι | |||
Πιπέρι Πιπέρι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listΦιλέτο τσιπούρας με λαδερά λαχανικά στον φούρνο
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τα λαχανικά
- Σε ένα ταψί βάζετε όλα τα κομμένα λαχανικά μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τον δυόσμο.
- Διαλύετε τον πελτέ με τον ζωμό λαχανικών σε ένα μπολάκι και τον περιχύνετε πάνω από τα λαχανικά.
- Τα ανακατεύετε όλα μαζί και ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Για το ψάρι
- Σε ένα ταψάκι ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμόνι και την τομάτα.
- Τοποθετείτε τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνετε.
- Ψήνετε στον φούρνο στους 180 °C για 4 λεπτά.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο τα λαδερά λαχανικά και από πάνω το ψάρι. Στολίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.