
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
500 g g | Ρεβίθια Ρεβίθια | |
80 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
60 g g | Μηλόξιδο Μηλόξιδο | |
150 g g | Κρεμμύδια
Κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές ροδέλες στη μέση) | |
80 g g | Κρεμμύδια φρέσκα
Κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο) | |
40 g g | Λιαστές τομάτες
Λιαστή τομάτα (ψιλοκομμένη) | |
150 g g | Πιπεριές Φλωρίνης
Πιπεριά Φλωρίνης (ψιλοκομμένη) | |
25 g g | Άνηθο
Άνηθο (ψιλοκομμένο) | |
2 κ.γλ. κ.γλ. | Αλάτι Αλάτι | |
0,5 κ.γλ. κ.γλ. | Πιπέρι Πιπέρι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣαλάτα με ρεβίθια
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Μουλιάζετε τα ρεβίθια για περίπου 20 ώρες.
- Έπειτα τα βράζετε για 50 λεπτά.
- Αν χρειαστεί, τα ξαφρίζετε
- Tα κρυώνετε αμέσως με άφθονο νερό.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τα ρεβίθια, εκτός από τις πίκλες.
- Σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και στολίζετε με τις πίκλες.