Quality for less.
Σαλάτα με ρεβίθια

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

500 g g Ρεβίθια Ρεβίθια
80 g g Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
60 g g Μηλόξιδο Μηλόξιδο
150 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(κομμένο σε λεπτές ροδέλες στη μέση)
80 g g Κρεμμύδια φρέσκα Κρεμμύδι φρέσκο
(ψιλοκομμένο)
40 g g Λιαστές τομάτες Λιαστή τομάτα
(ψιλοκομμένη)
150 g g Πιπεριές Φλωρίνης Πιπεριά Φλωρίνης
(ψιλοκομμένη)
25 g g Άνηθο Άνηθο
(ψιλοκομμένο)
2 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
0,5 κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι

Σαλάτα με ρεβίθια

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

60 λεπτά
(7)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Μουλιάζετε τα ρεβίθια για περίπου 20 ώρες.
  2. Έπειτα τα βράζετε για 50 λεπτά.
  3. Αν χρειαστεί, τα ξαφρίζετε
  4. Tα κρυώνετε αμέσως με άφθονο νερό.
  5. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τα ρεβίθια, εκτός από τις πίκλες.
  6. Σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και στολίζετε με τις πίκλες.