Quality for less.
Φρουτάλια

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

200 g g Κολοκύθια Κολοκύθι
(κομμένο σε λεπτές ροδέλες)
200 g g Μελιτζάνες Μελιτζάνα
(λευκή, κομμένη σε μισές λεπτές ροδέλες)
300 g g Μανιτάρια Μανιτάρι
(λευκά, σε φέτες)
150 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
440 g g Τομάτες Τομάτα
(περασμένη στον τρίφτη)
500 g g Χωριάτικα λουκάνικα Χωριάτικο λουκάνικο
(κομμένο σε μικρές ροδέλες)
200 g g Κρεμμύδια Κρεμμύδι
(ξερό, κομμένο ρε μισές ροδέλες)
1 κ.σ. κ.σ. Ρίγανη Ρίγανη
1 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι
5 g g Ρόκα Ρόκα
(για το στόλισμα)

Για το μείγμα αυγών

10 Αυγά Αυγό
100 ml ml Γάλα Γάλα
(φρέσκο)
1 κ.γλ. κ.γλ. Αλάτι Αλάτι
κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι
κ.γλ. κ.γλ. Πιπέρι Πιπέρι
(καγιέν)

Φρουτάλια

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

40 λεπτά
(5)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, μέχρι να γυαλίσει.
  2. Προσθέτετε τη μελιτζάνα, το κολοκύθι, ανακατεύετε καλά και μαγειρεύετε για περίπου 2 λεπτά.
  3. Ρίχνετε τα κομμένα μανιτάρια και μαγειρεύετε για άλλα 4 λεπτά, αφού έχετε κατεβάσει τη θερμοκρασία.
  4. Στη συνέχεια ανεβάζετε πάλι τη θερμοκρασία, προσθέτετε το λουκάνικο και αφήνετε να μαγειρευτεί για 2 λεπτά.
  5. Ρίχνετε την τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και μαγειρεύετε για 3 λεπτά ακόμη σε μέτρια φωτιά.
  6. Στο τέλος μεταφέρετε το φαγητό σε ένα ταψί και το αφήνετε να κρυώσει.
  7. Για το μείγμα αυγών, χτυπάτε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα
  8. Το ρίχνετε στο ταψί με τα λουκάνικα και λαχανικά που έχουν κρυώσει.
  9. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 0C πάνω-κάτω.
  10. Τοποθετείτε το ταψί στην κάτω πλευρά του φούρνου και ψήνετε για 15 λεπτά.
  11. Ύστερα τοποθετείτε το ταψί στην πάνω πλευρά του φούρνου και ψήνετε άλλα 10 λεπτά.
  12. Σερβίρετε σε πιάτο και στολίζετε με λίγη ρόκα