
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
6 - 10 φέτες φέτα | Ψωμιά Ψωμί | ||
ανάλογα πόσο μεγάλες τις κόβετε | |||
150 - 200 g g | Τυρί φέτα Τυρί φέτα | ||
2 κ.σ. κ.σ. | Γιαούρτι Γιαούρτι | ||
1 - 2 κ.σ. κ.σ. | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | ||
1 | Λιαστές τομάτες Λιαστή τομάτα | ||
μαζί με λίγο από το λάδι της | |||
1 κ.σ. κ.σ. | Ρίγανη Ρίγανη | ||
φρέσκια | |||
Δυόσμος Δυόσμος | |||
λίγο | |||
Τομάτες Τομάτα | |||
φρέσκια, κομμένη |
Μπρουσκέτες με φέτα και λιαστή τομάτα
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
0:20 λεπτά
(0)
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόψτε τη φέτα σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
- Προσθέστε τη φέτα στο μπλέντερ, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τη λιαστή τομάτα και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Τέλος προσθέστε τη ρίγανη και ολοκληρώστε τη διαδικασία.
- Φρυγανίστε μερικές φέτες ψωμί στη σχάρα.
- Ταυτόχρονα ψιλοκόψτε λίγο δυόσμο για το σερβίρισμα.
- Σερβίρουμε τις αλειμμένες φέτες με φρέσκια τομάτα για έξτρα γεύση.
*TIP: Κόβουμε τον δυόσμο στο τέλος, ακριβώς πριν το σερβίρισμα για να μη μαυρίσει.