Quality for less.
Μπρουσκέτες με φέτα και λιαστή τομάτα

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

6 - 10 φέτες φέτα Ψωμιά Ψωμί
(ανάλογα πόσο μεγάλες τις κόβετε)
150 - 200 g g Τυρί φέτα Τυρί φέτα
2 κ.σ. κ.σ. Γιαούρτι Γιαούρτι
1 - 2 κ.σ. κ.σ. Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 Λιαστές τομάτες Λιαστή τομάτα
(μαζί με λίγο από το λάδι της)
1 κ.σ. κ.σ. Ρίγανη Ρίγανη
(φρέσκια)
Δυόσμος Δυόσμος
(λίγο)
Τομάτες Τομάτα
(φρέσκια, κομμένη)

Μπρουσκέτες με φέτα και λιαστή τομάτα

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

20 λεπτά
(0)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόψτε τη φέτα σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
  2. Προσθέστε τη φέτα στο μπλέντερ, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
  3. Προσθέστε τη λιαστή τομάτα και συνεχίστε το ανακάτεμα.
  4. Τέλος προσθέστε τη ρίγανη και ολοκληρώστε τη διαδικασία.
  5. Φρυγανίστε μερικές φέτες ψωμί στη σχάρα.
  6. Ταυτόχρονα ψιλοκόψτε λίγο δυόσμο για το σερβίρισμα.
  7. Σερβίρουμε τις αλειμμένες φέτες με φρέσκια τομάτα για έξτρα γεύση.

*TIP: Κόβουμε τον δυόσμο στο τέλος, ακριβώς πριν το σερβίρισμα για να μη μαυρίσει.