
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
650 g g | Κρέμα γάλακτος Κρέμα γάλακτος | |
100 g g | Γάλα Γάλα | |
70 g g | Ζάχαρη Ζάχαρη | |
10 g g | Ζελατίνης Ζελατίνης | |
100 g g | Μέλι Μέλι | |
40 ml ml | Νερά Νερό | |
1 κλαδάκια κλαδάκι | Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο | |
4 | Φράουλες
Φράουλα (σε φέτες για στόλισμα) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΠανακότα με σάλτσα μελιού αρωματισμένη με δεντρολίβανο
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα σκεύος ρίχνετε παγωμένο νερό και μουλιάζετε τη ζελατίνη, μέχρι να μαλακώσει.
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το γάλα.
- Μόλις βράσει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ζελατίνη, που την έχετε στραγγίσει από το νερό.
- Ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να λιώσει η ζελατίνη.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μπολάκια και το αφήνετε στο ψυγείο, μέχρι να δέσει.
- Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζετε το μέλι με το νερό.
- Αφού βράσει, το αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το δεντρολίβανο.
- Αφήνετε να κρυώσει η σάλτσα και στη συνέχεια αφαιρείτε το δεντρολίβανο.
- Ξεφορμάρετε από τα μπολάκια, σερβίρετε σε ένα πιάτο την πανακότα και περιχύνετε από πάνω τη σάλτσα μελιού.
- Στολίζετε με τις φράουλες και ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.