
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
Για την σαλάτα
50 g g | Σαλάτες λόλο ρόσο Σαλάτα λόλο ρόσο | |
50 g g | Λόλο πράσινη Λόλο πράσινη | |
25 g g | Iceberg Iceberg | |
25 g g | Γαλλική σαλάτα Γαλλική σαλάτα | |
20 g g | Κρεμμύδια φρέσκα
Κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο) | |
10 φύλλα φύλλο | Δυόσμος
Δυόσμος (ψιλοκομμένος) | |
15 g g | Καρότα
Καρότο (φλούδες) | |
15 g g | Κολοκύθια
Κολοκύθι (φλούδες) | |
70 g g | Τοματίνια
Τοματίνι (πολύχρωμα, κομμένα στη μέση) | |
40 g g | Καλαμπόκι
Καλαμπόκι (βραστό) |
Για την βινεγκρέτ
20 g g | Μουστάρδα Μουστάρδα | |
50 g g | Ανανά Ανανά | |
50 g g | Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο | |
10 g g | Μηλόξιδο Μηλόξιδο | |
Αλάτι Αλάτι |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΣαλάτα με ανανά
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μία κανάτα προσθέτετε τη μουστάρδα, τον ανανά, το αλάτι και το μηλόξιδο και τα χτυπάτε με το ραβδομπλέντερ.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά, χτυπώντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και ανακατεύετε.
- Τέλος σερβίρετε σε ένα πιάτο, τοποθετείτε τα 2 κομμάτια καλαμπόκι από πάνω και περιχύνετε με τη σάλτσα.