Quality for less.
Φιλέτο Κοτόπουλου με Λιγκουίνι και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

1 kg kg Φιλέτο κοτόπουλου Φιλέτο κοτόπουλου
500 ml ml Σάλτσα τομάτας Σάλτσα τομάτας
1 σκελίδες σκελίδα Σκόρδα Σκόρδο
200 g g Μοτσαρέλα Μοτσαρέλα
(τριμμένη)
500 g g Ζυμαρικά λιγκουίνι Ζυμαρικά λιγκουίνι
70 ml ml Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο
1 κ.σ. κ.σ. Βασιλικός Βασιλικός
(φρέσκος)
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι

Φιλέτο Κοτόπουλου με Λιγκουίνι και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

30 λεπτά
(17)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι και μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και τη σκελίδα σκόρδου.
  2. Αφότου ροδίσει το σκόρδο, τον αφαιρούμε και προσθέτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Μόλις ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά με το καπάκι.
  3. Ρίχνουμε τη μοτσαρέλλα επάνω στα φιλέτα και βασιλικό στη σάλτσα, σκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμη 2 λεπτά.
  4. Παράλληλα σε μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε τέτοιο χρόνο που να είναι έτοιμα μαζί με το κοτόπουλο και τη σάλτσα.
  5. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μαζί με τη σάλτσα και το κοτόπουλο.
  6. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού.

TIPS
1. Το κοτόπουλο με τη σάλτσα αυτή ταιριάζουν πολύ ωραία και με πατάτες στο φούρνο.
2. Στο τέλος μπορείτε να τρίψετε και λίγο τυρί παρμεζάνας για επιπλέον γεύση.