Quality for less.
Pescata Fritta

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Συστατικά

350 g g Πατάτες Πατάτα
(κηρώδης πατάτα)
2 τεμάχια τεμάχιο Μαρούλι Μαρούλι
(Μικρά)
Αλάτι Αλάτι
Πιπέρι Πιπέρι
1 Λεμόνια Λεμόνι
1 ματσάκια ματσάκι Μαϊντανός Μαϊντανός

Pescata Fritta

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

30 λεπτά
(1)

Μέθοδος Εκτέλεσης

Εκτέλεση

Κόβουμε τις βραστές πατάτες σε φέτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τραγανές. Κόβουμε τα μαρούλια σε λωρίδες και τα προσθέτουμε στις πατάτες λίγο πριν τις σερβίρουμε. Ανακατεύουμε το mascarpone και το πέστο φτιάχνοντας ένα ντιπ. Προετοιμάζουμε τα ανάμεικτα θαλασσινά μας (Fritto Misto) με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στην συσκευασία. Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Διατροφικός πίνακας

Λιπαρά56 g Υδατάνθρακες77 g Πρωτεΐνη13 g kCal790 KJ3285

Λέξεις - Κλειδιά

Κυρίως πιάτο Ψάρι