Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα σκεύος ανακατεύετε τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Τοποθετείτε σε μία γάστρα το κοτόπουλο και προσθέτετε τις πατάτες , το κάρδαμο ή το γλυκάνισο, το θυμάρι και όλα τα υγρά (το λάδι, το μείγμα με τον χυμό πορτοκαλιού και τον ζωμό λαχανικών).
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Αφαιρείτε το κοτόπουλο και τις πατάτες και σουρώνετε τα υγρά σε ένα κατσαρολάκι.
- Δένετε τη σάλτσα με λίγο κορν φλάουρ.
- Σερβίρετε σε μία πιατέλα και στολίζετε με λίγη σαλάτα.