Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτετε το πράσο και το σοτάρετε μαζί με τα μανιτάρια.
- Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να βγάλει τα υγρά του.
- Ρίχνετε την τομάτα και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά.
- Μόλις ζεσταθούν, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό, τη φέτα και τις ελιές.
- Σερβίρετε σε ένα μπολ ή σε 4 πιάτα
- Στολίζετε με ένα φύλλο βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.