Φαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια

Φαρφάλες με σπανάκι, τυρί φέτα και μανιτάρια

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος20 min

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτετε το πράσο και το σοτάρετε μαζί με τα μανιτάρια.
  4. Προσθέτετε το σπανάκι και το αφήνετε να βγάλει τα υγρά του.
  5. Ρίχνετε την τομάτα και ανακατεύετε.
  6. Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά.
  7. Μόλις ζεσταθούν, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τον βασιλικό, τη φέτα και τις ελιές.
  8. Σερβίρετε σε ένα μπολ ή σε 4 πιάτα
  9. Στολίζετε με ένα φύλλο βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Σχετικές συνταγές