Quality for less.
Χαλούμι τυλιγμένο με προσούτο

Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Η συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.

Εμφάνισε τα αγαπημένα

Προέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.

Γιώργος Τσούλης
Γιώργος Τσούλης
Συνταγές με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Τσούλη.

Συστατικά

230 g g Χαλούμι Χαλούμι
50 ml ml Μέλι Μέλι
10 φέτες φέτα Προσούτο Προσούτο
2 κλαδάκια κλαδάκι Δεντρολίβανο Δεντρολίβανο
(ψιλοκομμένο, μόνο τα φύλλα)

Χαλούμι τυλιγμένο με προσούτο

Η συνταγή σου αρέσει

Η συνταγή δεν σου αρέσει

Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

15 λεπτά
(2)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Τοποθετούμε το χαλούμι στον πάγκο εργασίας και το κόβουμε σε κάθετες φέτες πάχους 2 εκατοστών.
  2. Το τυλίγουμε με το προσούτο και το αφήνουμε στην άκρη.
  3. Παράλληλα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, ψήνουμε τα κομμάτια χαλουμιού από όλες τις πλευρές.
  4. Ρίχνουμε το μέλι μαζί με το δεντρολίβανο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε τα κομμάτια χαλουμιού να καραμελώσουν.
  5. Μόλις είναι έτοιμα, αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά.

Διατροφικός πίνακας

Λιπαρά17,9 g Υδατάνθρακες6,7 g Πρωτεΐνη32,2 g kCal308 KJ1288

Λέξεις - Κλειδιά

Ορεκτικό Masterpro