
Η συνταγή έχει προστεθεί στα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΗ συνταγή έχει αφαιρεθεί από τα αγαπημένα.
Εμφάνισε τα αγαπημέναΠροέκυψε ένα σφάλμα. Δοκίμασε ξανά.
Συστατικά
230 g g | Χαλούμι Χαλούμι | |
50 ml ml | Μέλι Μέλι | |
10 φέτες φέτα | Προσούτο Προσούτο | |
2 κλαδάκια κλαδάκι | Δεντρολίβανο
Δεντρολίβανο (ψιλοκομμένο, μόνο τα φύλλα) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listΧαλούμι τυλιγμένο με προσούτο
Η συνταγή σου αρέσει
Η συνταγή δεν σου αρέσει
Προέκυψε ένα λάθος. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε το χαλούμι στον πάγκο εργασίας και το κόβουμε σε κάθετες φέτες πάχους 2 εκατοστών.
- Το τυλίγουμε με το προσούτο και το αφήνουμε στην άκρη.
- Παράλληλα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, ψήνουμε τα κομμάτια χαλουμιού από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε το μέλι μαζί με το δεντρολίβανο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε τα κομμάτια χαλουμιού να καραμελώσουν.
- Μόλις είναι έτοιμα, αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Διατροφικός πίνακας
Λιπαρά17,9
g
Υδατάνθρακες6,7
g
Πρωτεΐνη32,2
g
kCal308
KJ1288